Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. Matek (mértani sorozatok)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
1.Egy mértani sorozat első tagja a1= 5, a hányadosa q=10. Írd fel a sorozat első négy tagját! Írd fel a 20. tagot!
2.Egy mértani sorozat első tagja a1= 2, a hányadosa q= -3.Írd fel a sorozat első négy tagját! Írd fel a 20. tagot!

Valaki segítsen kérem!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0