Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
649
Adottak az a (4; 3) és b (–2; 1) vektorok. Számíts ki az a-b vektor koordinátáit! (x;y)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1


a-b= (Xa-Xb; Ya-Yb)=(4-(-2);3-1)=(6;2)
0