Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csütörtökig

Főoldal » Általános iskola » Matematika
310
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
statisztika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
b) szeptember 4+5=9 9:2=4,5
október 5+5+5=15 15:3=5
november 3+5+4+5=17 17:4=4,25
december 4+5=9 9:2=4,5
január 4+5+5=14 14:3=4,66

c) havi átlagoké: 4,5+5+4,25+4,5+4,66=22,91 22,91:5=4,582
félévi: 3+4+4+4+4+5+5+5+5+5+5+5+5+5=64 64:14=4,571
nem igaz

Én ezeket tudtam, remélem segít!!
0