Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni ? Egyenesek metszéspontja

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Add meg az egyenes és kör közös pontjait.
a, x - 2y = -5 és x2 +y2 = 10
b, x+y = 0 és (x+2)2 + (y + 3)2 = 17
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csak meg kell oldani az egyenletrenszereket:
a: x=-3 és y=1 illetve x=1, y=3
b: x=-1 és y=1 illetve x=2, y=-2
Módosítva: 5 éve
0