Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Pitagorasz

Főoldal » Általános iskola » Matematika
496
1., Egyenlő szárú háromszög alapja a = 9 cm, szárai b = 11,7 cm.

Számítsd ki a magasságot ( ma ) , a kerületet ( K ) és a területet ( T )!

2., Téglalap átlója e = 9,8 cm, rövidebbik oldala b = 5,88 cm.

Számítsd ki a hosszabb oldalt ( a ), a kerületet ( K ) és a területet ( T )!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0