Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni? Ha egyet tudsz az is nagy segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
455
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
henger fele vagyis a magasság felével kell számolni (46 cm=4,6 dm). átmérője 22 cm=2,2 dm, így a sugár 1,1 dm.


térfogat számítás: 3,14*1,1^2*2,3=8,73 dm^3


1 liter = 1 dm^3


vagyis 8,73 liter tej kell.
0