Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
431
egy háromszög oldalainak hossza a=2 b=4 c=3 számítsa ki a legrövidebb oldalhoz tartozó súlyvonal hosszát
egy kikötőből 100 fokban-ban eltérő irányban egyszerre indul el két hajó.az egyik sebessége 50km/h a másiké 60km/h. Milyen messze lesznek egymástól 5 óra múlva
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0