Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
533
valaki segítene
szerkessz háromszöget ha az a=4cm béta=45 fok gamma=60 fok
pls valaki segítsen, holnapra kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia, ezen a linken jól elmagyarázzák. :)
https://www.youtube.com/watch?v=X_wHp4_NcQ4
Remélem segítettem!
Módosítva: 5 éve
1