Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenesek metszéspontja

Főoldal » Középiskola » Matematika
747
Melyik pontban metszi a 4x - 5y = 13 egyenletű
egyenes a következő egyeneseket?
a) x + 2y = 0; b) x + 3y = 2; c) x + 4y = 4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0