Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
401
Fejezd be az egyenleteket / a következő kérdések egyenleteinél is figyelj !!!! a helyes anyagmennyiségekre is !!!!!! AgO + H 2 = P + H2 = F 2 + H 2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
AgO+H2=AgOH
P+H2 = PH3
F2+H2= HF
Nem biztos, hogy jók a megoldások, inkább nézz utána.
0