Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordinátageometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
1582
Adja meg az alábbi állítások logikai értékét ( igaz vagy hamis )! ( 2 pont )
A: Az ( 1; -1 ) pont rajta van az 5x-3y=2 egyenletű egyenesen.
B: Ha A ( -2; 5 ) és B ( 2; -3 ), akkor az AB szakasz felezőpontja a ( 0; 2 ) pont.
C: Az x+2y=7 és a 2x+4y=7 egyenletű egyenesek párhuzamosak.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0