Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki eltudná ezt magyarázni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
k: (x-9)a másodikon +(y-5)a másodikon=65
e: 6x+4y=22
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
k: r: gyök65 sugarú és (9,5) középpontú kör
e: 3x+2y-11=0
0