Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Egy háromszögben a=11cm,az alfa=65°, a Béta=71°.Szamisd ki a háromszög másik két oldalát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
γ=180-65-71=44⁰
b=a*(sinβ/sinα)=11*(sin71/sin65)=
c=a*(sinγ/sinα)=11*(sin44/sin65)=
0