Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
427
Egy háromszögben a=25cm, b=18cm, az alfa=75°. Szamisd ki a hiányzó oldalt és szogeket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sinβ=sinα*(b/a)=sin75*(18/25)=
β=

γ=180-α-β=
c=a*(sinγ/sinα)=
-1