Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SZTE matematika 1

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
488
Tekintsük az y=x², y=0, x=0, x=4 görbék által határolt síkidomot. Számítsa ki a súlypontja koordinátáit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Síkidom területe
1

Csatoltam képet.
1