Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt nekem valaki le tudná vezetni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
431
Irja fel a következő két számot egy egész szám kitevos hatvanyakent 1/8, 0,2!
Ez is nagyon kéne!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönöm szépen előre is!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1/8 = 8-1 vagy 2-3
0,2 = 1/5 = 5-1
1