Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-mennyi a...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1650
Sziasztok!
Pl.:Azt hogy mennyi három negyednek a két harmad része egy sima törtes osztással kell megcsinálni vagy máshogy?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Itt nem osztunk. Mindig, ha valaminek valahányad részét kell kiszámolni akkor azt szorzással oldjuk meg.
3/4×2/3=1/4×2/1=1/2×1/1=1/2
0