Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek (halmazok)segitesz? (Kép csatolva)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, halmazok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 3x-9=2x+6 x=15
2. 6x-60=4x-44 x=8
3. 4x+8=70-27x x=2
4.4x-12=6-2x x=3
0