Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
437

2. / Alakítsd át!: 8,1 h = ..........min, 85 min = .......s, 8600s =...........h,
8,2 d = ..........h, 8,8 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

8,1 h = 486 min

1 óra=60 perc
8,1 h= 60 x 8,1= 486 min

85 min = 5100 s

1 perc= 60 másodperc
85 min= 60 x 85= 5100 s

8600s = 2,388...h

3600 másodperc= 1 óra
8600 s= 8600:3600= 2,3888... h

8,2 d = 196,8 h

1 nap= 24 óra
8,2 d= 24 x 8,2= 196,8 h

8,8 h = 31680 s

1 óra: 3600 másodperc
8,8 h= 3600 x 8,8= 31680 s
Módosítva: 5 éve
0