Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8 osztályos matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
447
Valaki segítsen
Képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Cfffffagszuyuxxbxux7shsjsjshxhxhdddhxhhdsusuduuddzzdhshdyhgygsgsggggsggyzanahw637219902492857919gw89996dz3tueir7r72iqixjdgxg
-3

2.feladat
f(x)=(x)+1 jobb felső
g(x)=(x)-3 bal alsó
j(x)=-(x)-1 középső
k(x)=(x-4)+5 jobb alsó
h(x)=(x+6) bal felső

3.feladat
j(x)=-x²+4 jobb alsó
f(x)=x²+4 bal felső
k(x)=(x+1)²+2 jobb felső
i(x)=(x+2)² középső
h(x)=(x+3)² bal alsó

Remélem tudtam segíteni :)
0