Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A kör egyenlete

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
Mit "rajzoltam" a koordináta-rednszerben az alábbi egyenletekkel?
a) y-4=0
b) (x+2)^2+(y-5)^2 =0
c) (x-1)^2 +y^2 -16=0
d) x^2 +y^2 +8x+10y=-32
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, kor, sürgős, Matematika, egyenlet, egyenletek, koordináta, Középiskola, rendszer, egyenlete
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
A b-rész kérdéses.
0

b) kör középpontja (-2,5). A 0 sugár azt jelenti, hogy ez csak egy pont, tehát a középpont maga egy 0 dimenziós pont.
1