Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megfejtes?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1899
A 8.osokst viraggal bzcsuztattak. A viragokat eloszor 6osaval akartak szetosztani de ugy vkinek 4gyel kevesebb viragja lett volna. Utana 5ossevel csomagoltak igy 14 szal virag maradt ebbol az ofnek kotottek egy szep csokrot. Hany nyolcadikos es hany szal margaréta volt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6x-4=5x+14
x-4=14
x=18
18 diák van
(18x5)+14=104
104 margaréta
1