Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
455
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
11.
A(5,2) -> (x0,y0)
n(2,-3) ->n(A,B)
Ax+By=Ax0+By0, tehát:
2x-3y=(5*2)+(-3*2)
2x-3y=4

12.
T=(r2π*120)/360
T=1/3π
(a 12. megoldásában nem vagyok 100%-ig biztos)
0