Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika háromszögek

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
Van egy háromszög alakú telkünk : a=249m, b=151.8m, c=238.9m . A telken egy maximális területű, téglalap alakú játékteret akarnak csinálni úgy, hogy az egyik oldala a háromszög c oldalára illeszkedjen. Mennyi az oldalainak hossza és területe ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
téglalap, Terület, háromszög
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Érthető ennyiből?
0