Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1100100

100/2=0
50/2=0
25/2=1
12/2=0
6/2=0
3/2=1
1/2=1

Az egyenlőség után a maradékok vannak. Miután ez kijött, fordított dorrendben írod fel a számokat.
Módosítva: 9 éve
0