Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS holnap matek érettségi!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
2200
Egy lineáris függvény értéktáblázatának egy részletét látjuk. Adja meg a függvény
hozzárendelési utasítását és a függvény zérushelyét!

x=2 , 5, 6
y= 4, 13, 16


NEM a megoldás érdekel, hanem az, hogy hogyan kell megoldani. Biztos baromi egyszerű, de bepánikoltam :O
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
érettségi, függvények
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Például úgy is lehet, hogy az egyenesről így adott a (2;4), az (5;13) és a (6;16) pontok, és az ezeken áthaladó egyenes egyenletét kell felírni.
1

Engem érdekelne a megoldása! Legyetek szívesek segíteni! S.O.S.
0

Na az én gondolkodásom szerint ez f(x)=x*2+x-2
0