Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9 osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
537
n prizma=1.5
A=41
A prizma eső fènysugár i=22


r1=?
r2=?
i2=?
Köszönöm előte is

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Nem ártana egy ábra, fogalmam sincs, mi volt A-val, i-vel, r1-gyel meg a többivel jelölve.
0