Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromágneses indukció

Főoldal » Általános iskola » Fizika
508
Sziasztok
szeretném ha valaki tudja az
Isz
Ip
Pp
képleteit mert a tanárunk képtelen elmondani nekünk.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Up*Ip=Usz*Isz
Up/Usz=Np/Nsz
Pp=Psz
0