Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A magas és mély hangok...

Főoldal » Általános iskola » Fizika
419
Nem értem a feladatot és nincs benne a könyvemben a "megoldás"... Valaki segítene a válaszokban??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

1.

320(1/s) x 3 (s)= 960

960 ütem érte Kati dobhártyáját.

2.

normál hang: 6600 : 15= 440 Hz
2 perc: 120 másodperc
mélyebb hang: 50400 : 120= 420 Hz
0