Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Síkgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
654
Egy háromszög középvonalainak hossza 1,5 cm, 2,3 cm és 4 cm. Határozza meg a háromszög oldalainak hosszát.
Segitséget szeretnék kérni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

1,5*2=3 cm
2,3*2=4,6 cm
4*2=8 cm
0