Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalék

Főoldal » Középiskola » Matematika
598
Egy raktár árúkészlete 672 kg-mal csökkent ez a készlet 12 %-a. Hány kg áru volt eredetileg a raktárban. A segítséget előre is köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
12% = 672 kg
100% = ?
1% = 672 : 12 = 56 kg
100% = 56 * 100 = 5600 kg volt az árukészlet eredetileg.
0

1%: 56
56×100= 5600
100%-ka: 5600kg
0