Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok fizikában kellene segítség.

Főoldal » Középiskola » Fizika
447
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
V₁=40dm³
T₁=24+273=297K
T₂=30+273=303K
V₁/T₁=V₂/T₂
V₂=(V₁·T₂)/T₁=(40·303)/297=40,8dm³
A térfogatváltozás:0,8dm³
0

A megoldást mellékeltem.
0