Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör és egyenes

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Számítsuk ki a megadott kör és egyenes közös pontjainak koordinátáit!
a., x²+y² -2x=0 , 3x-y=0
b., x²+y²+4x-4y-18=0 , x-y=2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0