Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Normalvektor ,iranytangens,iranyvektor

Főoldal » Középiskola » Matematika
659
Adjuk meg annak az egyenesnek a normálvektorát,egy iranyvektorat, iránytangensét ,amelynek egyenlete a) -x+3y=11 b) y=4 c) y+7=4x-2 d) x=2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0