Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozd meg az alábbi számkifejezés értékét : SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
561
köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(-3.25-(-1,75))÷(-0.6)+0.8•(-7)
Zarojel bontas..
(-3.25 + 1.75) ÷ (-0.6) - 5.6=
(-1.5)÷(-0.6) - 5.6 =
-2.5 - 5.6 = -8.1

1