Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A kör egyenletéből a középpontjának és a sugarának meghatározása

Főoldal » Középiskola » Matematika
1265
Adja meg az X^2+Y^2-6Y+9=25 egyenletű kör középpontjának koordinátáit és sugarát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x²+(y-3)²=25
K(0;3) r=5
0