Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell másodfokú egyenletbe fel írni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
728
(x-6)(x+1)=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x2 - 5x - 6 = 0

mivel x2 + 1x - 6x - 6 = 0, ezáltal az +x-6x műveletet elvégezve kijön a standard másodfokú egyenlet

(x2: x a négyzeten)
0