Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes mozgás

Főoldal » Középiskola » Fizika
616
Mennyi ideig mozgott a lejtön az a nyugalombol induló és 3m/s2 gyorsulással mozgó golyó amelyik a lejtő aljára 6m/s sebbeséggel érkezett? Mekkora volt a közben megtett utja?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
ΔV=a·Δt
t=v/a=6/3=2s
s=(a/2)·t²=(2/2)·2²=1·4=4m
0