Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megfejtes?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
3117
Egy istalloban annyi lo van hogy a fele 5-tel tobb mint a negyedresze? Hany lo van az istalloban?



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
X/2 - 5 = X / 4
beszorzunk 4-gyel
2x - 20 = x
kivonunk x-et
x - 20 = 0
x = 20

20 ló van.
1