Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A hatos feladatban szeretném kérni a segítségeket.

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
cosx=-0,2
x1=101,54⁰+k·360
x2=258,46⁰+k·360

A keresett intervallumba eső megoldás: x1464,54⁰
0