Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mára kellene!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
548
Nem értem a kérdést! 493-as feladat kellene. Légyszíves! Segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8 cm sugaru a korod. Ki kell szamolnod a ketuletez.

K = 2*r*(PI)
K = 2*8*(3.14) = 50.24 az egesz kornek a korive.

Szabalyos 3 szog 50.24/3 hosszusagu ivekre bontja.
4 szog 50.24/4 -re
5 szog 50.24/5- re
Stb..... (gondolom eltudod kepzelni a folytatast)
0