Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek!!Matematika S.O.S!!Köszönöm szépen!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
444
1. Oldjuk meg egyenlő együtthatók módszerével a következő egyenletrendszereket!
a) 2x + y = 11
3x – y = 9
b) 4x + 3y = 6
2x + y = 4
c) 2x + 5y = 25
4x + 3y = 15


a) 2x + 4y = 90
x – 3y = 12
b) 5x – 2y = 10
2x + y = 13
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1