Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítsetek a matekban legyszi

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Két háromszögről tudjuk, hogy hasonlóak.
Az egyik háromszög oldalai:
a = 13 cm b = 9 cm c = 11 cm.
A másik háromszög legkisebb oldala 18 cm
hosszú.
Mekkora a másik két oldala?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0