Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.o 6) Egy 2 m átmérőjű kör alakú gyerekmedencére szeretnénk télire védőponyvát rakni. Mekkora területű anyagot kell vásárolnunk a boltban? ..

Főoldal » Általános iskola » Matematika
477
6) Egy 2 m átmérőjű kör alakú gyerekmedencére szeretnénk télire védőponyvát rakni.
Mekkora területű anyagot kell vásárolnunk a boltban?
A ponyvát leragasztjuk körbe a medence szélén. Hány méter ragasztószalagra lesz szükségünk?
SOS-SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=r²π=1²·3,14=3,14m²
K=2rπ=2·1·3,14=6,28m
1