Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.o Egy háromszög adatai a következők: a = 8 cm, b = 10 cm, c = 11 cm, ma= 5cm. Mekkora a területe

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
5) Egy háromszög adatai a következők: a = 8 cm, b = 10 cm, c = 11 cm, ma= 5cm. Mekkora a területe
SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, háromszög
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
T=a·m/2=8·5/2=20cm²
1

K = a+b+c
0