Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika - teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
444
Sziasztok!

Ha tudtok, kérlek segítsetek!

Mennyi a mosógépben folyó áramnak a teljesítménye, ha 220 V feszültség mellett 12,5 A az áramerősség?

Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=U*I=220V*12,5A=2750W
1