Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika - elektromos energia

Főoldal » Általános iskola » Fizika
454
Sziasztok!

Tudnátok segíteni a feladat megoldásában?

Egy főzőlap teljesítménye 1100 W, ha 220V feszültségre van kapcsolva. Számítsd ki
mennyi elektromos energiát fogyaszt el 2 óra alatt?

Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=P*t=1100W*7200s=7920000J=7,92MJ
-1