Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
403
Ennek az eredményét szeretném megtudni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V*2,5+1,5*v*2,5=75
6,25*v=75
V=12 km/h
Az egyik megtett 12*2,5=30 km-t a másik meg 45 km-t.
30km=40% 45km=60%
0