Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A kocka térfogata.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
549
Egy kocka felszíne 1734cm2.Mekkora a kocka térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A= 1734 cm²
1734=a²×6 /:6
289=a²
 289 =a
17=a

a= 17 cm
V=a³=17³= 4913 cm³
A kocka térfogata 4913 cm³.
0