Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek terület és kerület házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
586
Pls sós gyorsan kell köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Gondolom téglalap:
Kerülete: 2*a+2*b
Területe: a*b
0

Thx de megcsinálod levezetéssel pls?
0

Ugye a K=2a+2b
T=ab
1) a=6, b=15, T=6×15=90 K=12+30=42
2)a=9,b=2, T=18,K=22
3)a=10, b=8, T=80, K=36
0